Oribi
top of page

WERKWIJZE

Een kijkje in onze succeskeuken

De digitale revolutie biedt ongekende mogelijkheden voor bedrijven om in korte tijd met uitgekiende technieken enorme prestaties te leveren. Het is onze missie om deze (nieuwste) technieken in te zetten en optimaal te benutten en onze klanten daar maximaal profijt van te laten ondervinden. 

Een kijkje in onze digitale keuken. 

Shape 12.png
Shape 6.png
Shape 11.png
Shape 5.png
Inventarisatie

We focussen in deze fase louter op uw probleem. Waar jeukt het, en is er een verbetering nodig. Waar doet het pijn en gaan we een bijvoorbeeld een nieuw intern proces plus bijhorende software initiëren. 

Met de focus op functionaliteit. De technische aspecten komen in een latere fase. We schrijven een oplossing met kant-en-klare voorbeeldschermen. En een inschatting van onze prijs. Voor licenties, en werk van zowel binnenlandse als buitenlandse specialisten. En het mooiste is: deze fase is gratis en geheel vrijblijvend. Mooier kunnen we het niet maken. 

Waar jeukt het, waar doet het pijn...

De Business Analyse

Afhankelijk van waar het jeukt of de pijn doet zetten we de juiste business analist in. Die maakt een analyse van huidige processen in combinatie met jullie bedrijfsdoelstellingen. Met als uiteindelijk doel om maatsoftware in te zetten om die doelen te realiseren. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst. 

Het resultaat is een klinkende en heldere aanbieding met impact-analyses in doorlooptijd en in euro's. Inclusief de inschatting van de uren die we nodig hebben van onze klant om het project te begeleiden. Samen sterk. 

Software de processen laten faciliteren, niet andersom 

Ontwikkeling van de software 

Flexibel samenwerken aan resultaat

Wij werken in sprints. Waarbij iedere sprint (A) nieuwe ontwikkeling bevat en ook (B) aanpassingen van eerdere sprints op basis van jouw review. En dat is meteen ons geheim. Want tijdens dit proces zitten we als een digitale bok op de haverkist om in een tweewekelijkse 'heart beat' te leveren, reviewen en aan te passen. Deze scrum agile methode zorgt voor een hoge succesfactor, en houdt daarmee de kosten laag en snelle go-live van de nieuwe tool. First Time Right. 

Als klant is er een belangrijke rol weg gelegd om tweewekelijks mee te kijken, te reviewen en de nieuwe sprint akkoord te geven. 

Onze ontwikkelaars zijn universitair informatica geschoold, wij zijn gecertificeerd voor data hosting en ISO. Betrouwbaarheid en veiligheid en kwaliteit zijn de drie peilers waarop onze samenwerking is gebaseerd.  

Beheer

Continuïteit en veiligheid

Shape 13.png

Wanneer uw onlineapplicatie of webportaal live is, begint het echte werk pas. U gaat volop gebruik maken van digitalisering om uw bedrijfsdoelstellingen te behalen. Continuïteit en veiligheid zijn daarbij van cruciaal belang. Klanten, medewerkers en leveranciers moeten erop kunnen vertrouwen dat alles correct werkt.

Als ondernemend partner doet ENDROiT er alles aan om de kwaliteit van uw applicatie blijvend te waarborgen. Met Applicatiemanagement kiest u voor maximale zekerheid voor een vast bedrag per jaar. U verzekert zich van nieuwe updates, het functioneren van uw applicatie wordt 24/7 gemonitord en we staan altijd klaar om problemen snel op te lossen.

Doorontwikkeling

De markt verandert continu, klanten hebben steeds hogere eisen en verwachtingen en de concurrentie zit uiteraard ook niet stil. Daarnaast blijven de technologische vernieuwingen elkaar in hoog tempo opvolgen. Daarom houden we contact met u. Bent u nog tevreden over de resultaten? Of wordt het tijd voor een nieuwe business analyse, nieuwe doelstellingen en nieuwe of verbeterde oplossingen? Het kan tenslotte altijd nog beter...

Het kan altijd nog beter

Ben jij al klaar voor

de toekomst?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?

Martijn rond groot.png
Martijn Wijnen
bottom of page