Oribi
top of page
Image by charlesdeluvio

APP DEVELOPMENT

Kom maar op met je App Idee!

Van idee naar app in 3 stappen

Snel, professioneel en scherp geprijsd

We horen het vaak. “Ik heb een idee voor een app, waarmee de processen bij ons op kantoor veel soepeler kunnen verlopen. Kunnen jullie dat bouwen?” De meest briljante (en krankzinnige) ideeën komen onze kant op. Van een simpele tooltje, waarbij een QR codelezer een stickertje print tot hele ERP-systemen, die wereldwijd uitgerold kunnen worden. 

Snel goed werkende software bouwen

Maar wat het geniale idee ook is, wij kunnen het inderdaad voor je maken. En snel ook. Wij hebben een zeer laagdrempelige manier van app ontwikkeling, waarmee we in no time goed-werkende software bouwen. In de Cloud, veilig en professioneel. Een uniek ontwikkelconcept waarbij we zoveel mogelijk  bestaande software gebruiken. Oftewel: snel, perfect en zeer scherp geprijsd.

Een beetje het ‘u-vraagt-wij-draaien’-concept, maar dan op een  snelheid en tegen kosten waar je het

zelf niet voor kan doen. 

Idea.png

“Ik heb een idee voor een app. Kunnen jullie dat voor me bouwen?”

Maar wat is die unieke werkwijze dan?
Blij dat je het vraagt, want luister:
1. De basis is al klaar

Platformsoftware op z’n best

Waar we achter kwamen, is dat als wij een Web Applicatie bouwen, we in de basis vaak hetzelfde ontwikkelen. Denk aan een loginmodule, taalmodule, vormgeving, beveiliging, etc etc. En omdat we het dus al hebben liggen, betaal je bij Florijn eenmalig voor de licentie, wij kennen geen abonnementsvormen. Maar dat betekent dat je al 75% van de software binnen hebt, nog voordat we ook maar begonnen zijn. En dat scheelt enorm.

Waarom we dit doen? Omdat we zo razend enthousiast zijn over wat software kan betekenen .

Voor jou, voor jouw bedrijf, zelfs voor de hele wereld (nee, geen wereldvrede). En dan gaat het

niet om de basisfunctionaliteiten, die zijn nu eenmaal noodzakelijk, maar om de dingen waar het

genie in zit, die voor jou en jouw bedrijf belangrijk en uniek zijn, die dingen waardoor jullie kunnen groeien.

2. App op maat

Eerst vragen dan doen

Dan jouw briljante app-idee. Maatwerk-in-steen-gebeiteld. Om zeker te weten dat we echt begrijpen wat je wilt en wat precies de bedoeling is, bouwen we altijd eerst een prototype. Deze wordt (online) door onze software-architecten in enkele uren gemaakt. Jij mag dan, samen met je collega’s,

het gaan beoordelen, kijken of het wel precies is, wat je in gedachten had. Soms moeten we daarna het prototype aanpassen, soms ook gaan er processen op de schop. Beide is goed; de workflow wordt er sowieso beter van en onze experts helpen je ‘either way’. Kortom, voor heel heel weinig heb je nu al maximaal resultaat. Horen we daar een bingo? 

3. En... go!

In sprints

Jouw prototype staat inmiddels en jij en jouw collega’s zijn akkoord (en wildenthousiast). Dan is het voor ons nog slechts 1-op-1 nabouwen van dat prototype in jouw basissoftware.

Soms doen we dat in één keer. Soms hakken we het programmeerwerk in blokken. Die stukken noemen we ook wel sprints. Dan gaan wij bouwen, en jij reviewt en accordeert of past aan,

waarop wij nog een stukje bouwen, jij weer reviewt enzovoort, totdat het helemaal goed is. Zo werken we met een combinatie van scrum en agile en dat werkt perfect. 

Prototype
Onze professionals

Inhouse en remote

Wij hebben professionals in dienst en we huren ze in. Zo kiezen we altijd voor de juiste persoon for the job. Onze eigen programmeurs werken tegen scherpe tarieven vanuit Zuidoost-Azië en worden aangestuurd vanuit Nederland. The Best of Both Worlds. Altijd maximale kwaliteit tegen het scherpste tarief.

De meeste developers zijn al meer dan 10 jaar bij ons in dienst. Daar werken wij bewust aan. Wij vinden

het belangrijk dat de professional die jouw app bouwde, jou ook support kan leveren.  

De kosten

Vast bedrag per maand

Kom jij met je App-idee, komen wij met een (gratis en vrijblijvende) inschatting van jouw softwarewensen en bijbehorende kosten. Als alles naar wens functioneert, hosten wij de software en zit ons team klaar als je ons nodig hebt. Voor de hosting en support rekenen we een vast bedrag per maand, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. 

Klaar voor de start?

Alles begint met een goed idee. En als je niks vraagt, kan je niet geholpen worden.

bottom of page