Oribi
top of page

WEB DEVELOPMENT

Het ENDROiT Webplatform

Het ENDROiT WEBPLATFORM dient als basis voor jouw eigen webapplicatie en hoeven we dus niet meer te bouwen. Hierin zitten vast alle basisfuncties die nodig zijn om jouw platformsoftware goed en snel te kunnen ontwikkelen. Hiermee bedoelen we zaken als multi-language, responsieviteit (dat het er altijd goed uitziet op PC, telefoon of tablet PC) en overal en altijd toegang via het internet. De belangrijkste onderdelen die standaard geleverd worden zijn:

endroit icon.png
Autorisatie

Mogelijkheden tot het veilig inloggen met bijvoorbeeld Facebook, LinkedIn en natuurlijk gewoon e-mail, zowel voor medewerkers als voor klanten of leveranciers. Zo kan je zelf bepalen wie er tot welke informatie toegang heeft. 

endroit icon.png
Logging

Alle handelingen worden tot op veldniveau gelogd door het systeem. Zo weet je precies wie wat waar toegevoegd, gewijzigd of aangepast heeft.

endroit icon.png
Krachtige en responsive user interface

In de lijsten kan worden gefilterd, gesorteerd en gezocht. En per gebruiker opgeslagen. En door het responsieve ontwerp is het portaal in bijna alle gevallen ook geschikt voor tablet en smartphone.


Ook integratie met bijvoorbeeld Google Maps, de Kamer van Koophandel of vreemde valuta koersen zit er standaard in.

endroit icon.png
Rapportage

Alle lijsten zijn eenvoudig te exporteren naar Microsoft Excel, Google sheet, CSV, PDF of als text. Zo kan je eenvoudig analyses maken of gegevens doorgeven aan een externe software voor statistische doeleinden of managementinformatie. Fantastische grafieken en tabellen zijn mogelijk door een integratie met amcharts.com voor visuele weergave van gegevens uit de database, perfect om bijvoorbeeld een dashboard mee in te richten waarmee je vervolgens de webapplicatie opent.

endroit icon.png
Tabelbeheer

Je eigen omschrijvingen en teksten definiëren voor labels van velden, teksten en dergelijke. Alles is te wijzigen in de terminologie van jouw uw bedrijf. 

endroit icon.png
Multi-language

Multi-language, dus in te stellen in een onbeperkt aantal talen, standaard is Nederlands. Deze vertalingen zijn mogelijk voor alle output van het systeem, dus niet alleen de schermen, maar ook email, PDF overzichten en meldingen.

endroit icon.png
Internal messaging

Mogelijkheid tot chat tussen de gebruikers van het Webplatform onderling (inclusief een notificatie via e-mail). Optioneel kunnen alle gebruikers op het platform discussiëren en berichten sturen over de gegevens waarvoor ze (uiteraard minimaal lees-) toegang hebben. Dat werkt uiterst efficiënt omdat de chat altijd beschikbaar blijft binnen de webapplicatie. De interne berichten worden automatisch ter notificatie doorgestuurd per e-mail waardoor er nooit een bericht wordt gemist. 

endroit icon.png
AVG-Proof

Het WebPlatform voorziet in alle maatregelen die de wet AVG voorschrijft. Dat betekent bijvoorbeeld:

  • Database encryptie;

  • Beveiligde verbinding middels https (SSL);

  • Toegangscontrole met password;

  • 2 Factor Authentication (via mobiel, indien gewenst);

  • IP restrictie in te stellen per gebruikersgroep.

endroit icon.png
Integratie met smartphone apps

Integratie met smartphone apps zodat bepaalde medewerkers als magazijnbeheerders, chauffeurs, meteropnemers, monteurs onderweg etc. via hun smartphone of tablet gegevens (foto’s video, audio) kunnen ingeven. Deze gegevens worden opgeslagen in de webapplicatie en zijn daarna zichtbaar voor de andere gebruikers (indien gewenst en afhankelijk van de rollen).

endroit icon.png
Eenvoudige koppelingen naar andere software

Naast standaard functionaliteiten kunnen eenvoudig specifieke databases en applicaties worden toegevoegd. Het Database Platform heeft standaard interfaces die met ieder extern systeem of programma automatisch gegevens kunnen uitwisselen.

endroit icon.png
Veilige hosting op Amazon servers

Onbeperkte schaalbaarheid van diskruimte, verkeer en performance zonder eigen hardware-investering. Het ENDROiT WebPlatform slaat voor veel ondernemers gevoelige informatie op. Daarom beveiligen wij jouw data op de allerbeste manier. Onze servers staan in het hoogwaardige netwerk van Amazon Web Services (AWS), de Rolls Royce onder webhosting partijen, waarmee de kwaliteit, beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie en systemen is gewaarborgd. We maken o.a. gebruik van goede firewalls en het netwerkverkeer wordt zorgvuldig gemonitord door AWS. 

endroit icon.png
Heldere support- en onderhoudsafspraken

Ook nadat het webplatform, inclusief al het maatwerksoftware klaar is en live staat, staan we nog steeds tot je beschikking voor support en onderhoud. Hoeft niet, kan wel.

Shape 13.png
Bescherming van data en beveiliging

Alleen beveiligde SSL verbindingen
Alle verbindingen gaan via een beveiligde SSL verbinding. Deze SSL verbinding zorgt voor de versleuteling van gegevens, een techniek die ook voor het internetbankieren wordt gebruikt.

Toegangsbeheer naar data en wachtwoord hashing
Zoals eerder aangegeven kunt u door het definiëren van rollen gebruikers op specifieke onderdelen toegang geven, zodat ze geen inzicht krijgen in gegevens waarvan u dat niet wilt. Natuurlijk worden de wachtwoorden van gebruikers veilig opgeslagen, met gebruik van zogenaamde hashing algoritmes. Dit zijn algoritmes waarbij het wachtwoord encrypted wordt opgeslagen en het niet mogelijk is het wachtwoord terug te halen uit de encryptie-waarde. Wel andersom zodat het systeem wel kan checken dat het juiste wachtwoord is opgegeven.

Dagelijkse backups
Om te zorgen dat er geen enkele manier data verloren kan gaan, maken we iedere dag een volledige backup van alle data. Deze backup wordt weggeschreven naar een datacenter op een externe locatie.

 

Geen verloren data bij een onverhoopte computercrash
Uw gegevens worden niet op uw computer of een server op kantoor-, maar online opgeslagen. Ook als onverhoopt uw computer crasht blijven de gegevens beschikbaar. Daarnaast hoeven er geen software-updates van MS Access of Excel meer plaats te vinden op uw computer of server omdat het platform werkt in de cloud via een webbrowser op uw PC, smartphone of tablet. 

Eigen server of toegang via eigen VPN ook mogelijk
Het platform draait in principe op een server in de ‘cloud’ maar dat kan net zo goed een server op uw kantoor of bij uw ICT leverancier zijn. Vervolgens kan de toegang via VPN worden afgeschermd. Vooral praktisch in een situatie waarbij uw data het pand niet mag verlaten, of u geen risico kunt lopen als onverhoopt de internetverbinding wegvalt. 

Het is mogelijk (delen van) de backend af te sluiten of juist toe te laten voor een specifieke range van IP adressen. Hierdoor is het mogelijk dat bepaalde gevoelige gegevens uitsluitend op kantoor- of via het kantoornetwerk kunnen worden benaderd. Deze beveiliging is optioneel.
 

Brochure

Download onze brochure 

Voor alle informatie over het WebPlatform hebben wij een prachtige brochure gemaakt. Hier in kun je alles lezen over onze manier van werken, wat de mogelijkheden zijn van ons WebPlatform en welke voordelen dit voor jou en jouw bedrijf heeft. 

Schermafbeelding 2020-03-11 om 16.13.14.
bottom of page