Oribi
top of page
Brainstormen over het op maat maken van het EndroiT ERP-software pakket. Standaard software op maat.

OVER ONS

Verstand van ICT, hart voor ondernemen

Bij ENDROiT ben je op de juiste plek om jouw ideeën over software in te zetten. We werken het liefst als ondernemers onder elkaar aan praktische webportalen en innovatieve apps. Daarbij gaan we best ver. We werken niet alleen aan de beste uitwerking van je visie, maar denken ook mee over de exploitatie ervan in SaaS (Software-as-a-Service) oplossingen. Soms gaan we daarbij zelfs zover dat we participeren in SaaS of toegepaste technieken en toepassingen. We zijn een echt softwarebedrijf, dat put uit langdurige partnerships, kruisbestuiving en best practices. 

Actief en deskundig

Ons team van gecertificeerde experts – voornamelijk academisch geschoolde ICT’ers, die gemiddeld 10+ jaar en tientallen projecten achter de rug hebben – houdt niet alleen de software van onze klanten voortdurend in de gaten. Deze professionals zijn steeds actief op zoek naar de mooiste oplossingen en mogelijkheden, die zich voordoen door nieuwe technologieën. Veel klanten vertrouwen dus ook de support, hosting en onderhoud aan ons toe. 

Blijvend en betrokken

Tijdens onze partnerships voor automatisering leren we het hart en de geheimen van organisaties kennen. We zijn zuinig op die vertrouwensrol. Onze toegevoegde waarde mondt vaak uit in jarenlange samenwerkingen, waarbij we de ontwikkelde software blijven verbeteren, aanpassen en uitbreiden. We nemen je natuurlijk steeds mee in de mogelijkheden van nieuwe technologieën; zo nodig bezoeken we andere bedrijven en branches om samen ervaringen en ideeën uit te wisselen. 

Passie voor AWS

Een derde van alle grote bedrijven en applicaties, van Netflix tot de Rabobank, vertrouwt op het AWS Cloud Platform van Amazon. Ook wij zijn bezeten van hun innovaties. AWS (Amazon Web Services) behoort niet voor niets tot het ‘magic quadrant’ van Cloudleveranciers, ver voor Microsoft’s Azure en Google Cloud. We passen graag de beste oplossingen toe, met handige koppelingen, lossen beperkingen van standaardsoftware op en voegen nieuwe toepassingen toe. Want jij wilt toch je concurrenten voorblijven met je applicaties en klantportalen?

ONS TEAM

De kernwaarden van ENDROiT

Futurifying your business! 

Onze klanten zijn mensen die vaak echt hun nek uitsteken om het anders en beter te doen. Bij het ontwikkelen van hun next level software zetten wij ons altijd in om het beste uit ons zelf te halen en ons te blijven verbeteren.

Respectvol

Je kunt ons gerust een bonte verzameling individuen noemen. Gelukkig maar, want juist die diversiteit zorgt voor verfrissende ideeën. Iedereen is anders, iedereen is waardevol. We behandelen elkaar met respect.

Betrokken

Onze medewerkers voelen zich betrokken bij de klant, bij de applicaties die we ontwikkelen en ook bij ENDROiT zelf. Dat is fijn voor ons en fijn voor de klant die onderdeel is van het ontwikkelteam.

Onze Missie

“Op basis van hechte, langdurige klantrelaties en een voortdurend hoog serviceniveau, is het onze missie om onze klanten in staat te stellen de nieuwste informatietechnologieën effectief te gebruiken om hun activiteiten te stroomlijnen, hun prestaties te bewaken en te verbeteren en zo uiteindelijk hun concurrentiepositie binnen de door hen gekozen markten te verbeteren” 

Ben jij al klaar voor

de toekomst?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?

Martijn rond groot.png
Martijn Wijnen
bottom of page