Oribi
top of page

WEBPORTAAL DEVELOPMENT

Beter samenwerken met
een maatwerk webportaal

Inzichtelijker. Efficiënter. Minder arbeidsintensief. Dat is het effect van slimme webportalen op uw bedrijfsprocessen. Samenwerken, ook met klanten en leveranciers, wordt er eenvoudiger van. Van informatie verzamelen en delen, tot bestellen en betalen – een webapplicatie is er de aangewezen oplossing voor.

We hebben alle expertise in huis om een maatwerkoplossing voor u te realiseren. Zelfs het koppelen aan bestaande systemen is geen enkel probleem. En dankzij responsive design is uw webapplicatie ook perfect toegankelijk via een tablet of smartphone. Zo makkelijk kan het zijn!

ja, ik wil graag kennismaken

Shape 9.png
Wat is een webportaal?

Voordelen van het werken met ENDROiT

Een webportaal is een online systeem dat volledig is ingericht op het laten (samen)werken van verschillende typen gebruikers. Denk aan uw medewerkers, klanten maar ook leveranciers.

Webportalen kunnen uw organisatie op meerdere manieren ondersteunen. Denk aan het centraliseren en distribueren van informatie, datacollectie, gegevensadministratie, het leggen en onderhouden van contacten en niet te vergeten bestellen en betalen.

Whitepaper

Groeien met maatwerk software

Meer dan 50% van alle IT-projecten faalt en vaak komt dat door een slechte voorbereiding. Met dit whitepaper willen we je helpen om een goede briefing te maken. We doen dat aan de hand van een checklist met praktische vragen die wij, als softwareontwikkelaars, aan jou zouden stellen voordat we met een project starten.

Maar hoe doe je dat? In dit whitepaper leggen we het aan je uit.

Download de Whitepaper hier

Ben jij al klaar voor

de toekomst?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?

Aernoud_Florijn.png
Aernoud Florijn

Handige informatie over hoe wij werken

ENDROiT ontwikkelt software waardoor bedrijfsvoering en het presteren van onze klanten naar hoger niveau wordt gebracht. Dit resultaat bereiken wij doormiddel van ons ingenieuze ENDROiT WebPlatform wat voorzien is van de modernste technieken en onze gestructureerde Agile werkwijze. 

Wilt u meer weten over de manier waarop we dat doen, download dan hier een whitepaper met of bekijk ons portfolio hier.

Download onze whitepapers!
bottom of page