Webapplicatie

Webapplicatie van ENDROiT maakt je leven makkelijker. Een op maat gemaakte webapplicatie die je écht verder helpt.

 

Tegenwoordig is internet bankieren, e-mailen en chatten via Facebook niet weg te denken uit de maatschappij. Hetzelfde geldt voor realtime inzichten krijgen van bepaalde data binnen een organisatie. Datagedreven werken wordt steeds belangrijker. Je wilt binnen een handomdraai het juiste document of de juiste rapportage raadplegen. Dit kan gerealiseerd worden met een webapplicatie van ENDROiT.

 

De manier waarop ieder bedrijf opereert is anders en uniek. Hierdoor lost een standaard softwarepakket meestal het probleem niet op. ENDROiT ondersteunt het bedrijfsleven, waarin het steeds meer draait om het beschikken over data.

 

Je wilt een hogere efficiëntie behalen, maar ook voorspellend onderhoud doen. Daarnaast wordt het digitaal verrijken van producten en diensten steeds belangrijker. Maar met de huidige tools is dit lastig om te realiseren. Wat ga je dan doen?

 

De op maat gebouwde webapplicatie van ENDROiT gaat niet alleen jouw leven een stuk makkelijker maken maar ook die van je collega’s en klanten. Denk bij een webapplicatie bijvoorbeeld aan voorraadbeheer, urenregistratie, CRM-systeem en -koppelingen, plannings- of een financiële programma.

 

ENDROiT klanten zijn zeer tevreden en werken dagelijks met onze betaalbare oplossingen. Wij hebben korte lijnen, hebben de processen snel door en de ICT-support staat 24/7 paraat. Wel zo fijn, toch?

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van een webapplicatie voor jouw organisatie? Laten we ideeën uitwisselen. Neem contact op met Aernoud voor een vrijblijvend gesprek.

Vrijblijvend een webapplicatie laten inschatten?

Een webapplicatie laten realiseren door ENDROiT kan erg aantrekkelijk zijn. Daarom bieden we je een gratis Skype-sessie aan waarin we jouw doelstellingen en de vervolgstappen bespreken. Vul onderstaande gegevens in en maak direct een afspraak met Aernoud.

Aernoud Florijn

Sales Director

020 - 421 4636

aernoud@endroit.nl

  • Amazon Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social Icon

© 2020 ENDROiT

Kantoor:

 

Reinaert de Vosstraat 13

1055 CL  AMSTERDAM

 

Telefoon: 020 - 421 4636

E-mail: info@endroit.nl

Voor al je vragen over webapplicatie, webportaal, portalsoftware, app-ontwikkeling, softwareontwikkeling.

Trademark of Florijn Business Solutions