Oribi
top of page

WEBAPPLICATIE OP MAAT

Webapplicaties die jouw bedrijf

echt verder helpen

Wilt u een webapplicatie op maat laten bouwen voor specifieke bedrijfsprocessen, uitdagingen of innovatieve ideeën? Of werkt u met verschillende softwaresystemen die niet geïntegreerd zijn? Kies dan voor maatwerk webapplicaties van ENDROiT.

Wij zijn zowel technisch bedrijfskundig onderlegd als gespecialiseerd in het ontwikkelen van online ICT-oplossingen. Een unieke combinatie waar tevreden klanten als Volvo en Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier al jaren hun voordeel mee doen.

Shape 12.png
Maak je zelf het leven makkelijker

Voordelen van het werken met ENDROiT

Tegenwoordig is internet bankieren, e-mailen en chatten via Facebook niet weg te denken uit de maatschappij. Hetzelfde geldt voor realtime inzichten krijgen van bepaalde data binnen een organisatie. Datagedreven werken wordt steeds belangrijker. Je wilt binnen een handomdraai het juiste document of de juiste rapportage raadplegen. Dit kan gerealiseerd worden met een webapplicatie van ENDROiT.

 

De manier waarop ieder bedrijf opereert is anders en uniek. Hierdoor lost een standaard softwarepakket meestal het probleem niet op. ENDROiT ondersteunt het bedrijfsleven, waarin het steeds meer draait om het beschikken over data.

 

Je wilt een hogere efficiëntie behalen, maar ook voorspellend onderhoud doen. Daarnaast wordt het digitaal verrijken van producten en diensten steeds belangrijker. Maar met de huidige tools is dit lastig om te realiseren. Wat ga je dan doen?

 

De op maat gebouwde webapplicatie van ENDROiT gaat niet alleen jouw leven een stuk makkelijker maken maar ook die van je collega’s en klanten. Denk bij een webapplicatie bijvoorbeeld aan voorraadbeheer, urenregistratie, CRM-systeem en -koppelingen, plannings- of een financiële programma.

 

ENDROiT klanten zijn zeer tevreden en werken dagelijks met onze betaalbare oplossingen. Wij hebben korte lijnen, hebben de processen snel door en de ICT-support staat 24/7 paraat. Wel zo fijn, toch?

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van een webapplicatie voor jouw organisatie? Laten we ideeën uitwisselen. Neem contact op met Aernoud voor een vrijblijvend gesprek.

Ben jij al klaar voor

de toekomst?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?

Aernoud_Florijn.png
Aernoud Florijn
bottom of page