Van Gogh Notarissen

vgogh.nl

Product

SaaS en AWS managed hosting

Project

Afhandeling nalatenschappen administratie

Branche

Rechtskundige dienstverlening

Verzoek

Van Gogh Notarissen & Adviseurs zijn specialisten in erfenisafhandeling. Het proces heeft veel menselijke en juridische aspecten. Zij werkten met Excel-spreadsheets en deze waren niet meer doeltreffend om informatie goed binnen een proces te structureren. Hierdoor ontstond er de wens om het proces te ondersteunen met software waarin de stappen en kennis van de afwerking van een nalatenschap zijn voorgeprogrammeerd. Op deze wijze kunnen ook minder ervaren en deskundige medewerkers aan de afhandeling werken.

Oplossing

Al pratend met ons kwamen we er achter dat de oplossing waar van Gogh Notarissen naar zoekt, ook zeer geschikt is voor de hele branche. Dat kan heel goed en kan een interessant business model zijn. Zo’n oplossing wordt ontwikkeld als SaaS-software. 

 

ENDROiT heeft een krachtige SaaS-software ontwikkeld in het ENDROiT WebPlatform. De software structureert de werkzaamheden en slaat alle dossiervorming op. Door de portaalfunctie krijgen erfgenamen een eigen inlog voor online real-time inzicht in de afwikkeling die in Jip en Janneke taal visueel is weergegeven. Ook is het mogelijk om automatisch rapporten voor de rechtbank, fiscus en verplichte rapporteringen te genereren.

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

Vrijblijvend sparren met Aernoud?

Het is belangrijk dat bedrijven profiteren van opkomende technologieplatforms zoals mobiel, de cloud, nieuwe ontwikkeltools, bigdata-analyse en zelflerende systemen om de prestaties van je business te verbeteren.

 

Digitale transformatie is een bedrijfsbreed proces en biedt geweldige kansen. Ook voor jouw onderneming, dat weet ik zeker.

 

Tijdens een kennismakingsgesprek praat ik graag verder over de mogelijkheden. Zullen we een afspraak maken?

Aernoud Florijn

Sales Director

020 - 421 4636

aernoud@endroit.nl

  • Amazon Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social Icon

© 2020 ENDROiT

Kantoor:

 

Reinaert de Vosstraat 13

1055 CL  AMSTERDAM

 

Telefoon: 020 - 421 4636

E-mail: info@endroit.nl

Voor al je vragen over webapplicatie, webportaal, portalsoftware, app-ontwikkeling, softwareontwikkeling.

Trademark of Florijn Business Solutions