Oribi
top of page
vangogh-logo1.png
Case-Study2_0003_Shape-1.png

vgogh.nl

Product

SaaS en AWS managed hosting

Project

Afhandeling nalatenschappen administratie

Branche

Rechtskundige dienstverlening

Case-Study2_0001_Shape-4.png
Case-Study2_0000_Shape-5.png

Verzoek

Van Gogh Notarissen & Adviseurs zijn specialisten in erfenisafhandeling. Het proces heeft veel menselijke en juridische aspecten. Zij werkten met Excel-spreadsheets en deze waren niet meer doeltreffend om informatie goed binnen een proces te structureren. Hierdoor ontstond er de wens om het proces te ondersteunen met software waarin de stappen en kennis van de afwerking van een nalatenschap zijn voorgeprogrammeerd. Op deze wijze kunnen ook minder ervaren en deskundige medewerkers aan de afhandeling werken.

Oplossing

Al pratend met ons kwamen we er achter dat de oplossing waar van Gogh Notarissen naar zoekt, ook zeer geschikt is voor de hele branche. Dat kan heel goed en kan een interessant business model zijn. Zo’n oplossing wordt ontwikkeld als SaaS-software. 

 

ENDROiT heeft een krachtige SaaS-software ontwikkeld in het ENDROiT WebPlatform. De software structureert de werkzaamheden en slaat alle dossiervorming op. Door de portaalfunctie krijgen erfgenamen een eigen inlog voor online real-time inzicht in de afwikkeling die in Jip en Janneke taal visueel is weergegeven. Ook is het mogelijk om automatisch rapporten voor de rechtbank, fiscus en verplichte rapporteringen te genereren.

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

Ben jij al klaar voor

de toekomst?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?

Aernoud_Florijn.png
Aernoud Florijn
bottom of page