Oribi
top of page

Van Hove 

Case-Study2_0004_Screen-Shot-2018-12-18-
Case-Study2_0003_Shape-1.png

vanhem.nl

Product

Webportaal en AWS managed hosting

Project

Online projecten-administratie en CRM

Branche

Energie

Case-Study2_0001_Shape-4.png
Case-Study2_0000_Shape-5.png

Verzoek

Van Hove Energy Management liep tegen de grenzen van MS Access aan. Geen multi-user omgeving, geen portaal mogelijkheden, beperkte grafische functies en te veel tijd kwijt aan het zelf ontwikkelen. Het verzoek was om een online projecten-administratie per klant te ontwikkelen en gebouw met leestoegang voor klanten of energieleveranciers voor bepaalde gegevens ter vervanging van verouderde MS Access stand-alone applicatie.

Oplossing

ENDROiT heeft de verouderde MS Access database omgezet naar een Webapplicatie. Alle MS Access functies zijn nu in de Cloud beschikbaar. Het is een online database portaal geworden waarin specifieke projectgegevens worden vastgelegd met flexibele rapportages en toegang voor derden. Er wordt momenteel gebruik gemaakt van agendering met actielijsten die aan interne medewerkers kunnen worden toegewezen met communicatie.

I'm a paragraph. 

Ben jij al klaar voor

de toekomst?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?

Aernoud_Florijn.png
Aernoud Florijn
bottom of page