Van Hove 

vanhem.nl

Product

Webportaal en AWS managed hosting

Project

Online projecten-administratie en CRM

Branche

Energie

Verzoek

Van Hove Energy Management liep tegen de grenzen van MS Access aan. Geen multi-user omgeving, geen portaal mogelijkheden, beperkte grafische functies en te veel tijd kwijt aan het zelf ontwikkelen. Het verzoek was om een online projecten-administratie per klant te ontwikkelen en gebouw met leestoegang voor klanten of energieleveranciers voor bepaalde gegevens ter vervanging van verouderde MS Access stand-alone applicatie.

Oplossing

ENDROiT heeft de verouderde MS Access database omgezet naar een Webapplicatie. Alle MS Access functies zijn nu in de Cloud beschikbaar. Het is een online database portaal geworden waarin specifieke projectgegevens worden vastgelegd met flexibele rapportages en toegang voor derden. Er wordt momenteel gebruik gemaakt van agendering met actielijsten die aan interne medewerkers kunnen worden toegewezen met communicatie.

I'm a paragraph. 

Vrijblijvend sparren met Aernoud?

Het is belangrijk dat bedrijven profiteren van opkomende technologieplatforms zoals mobiel, de cloud, nieuwe ontwikkeltools, bigdata-analyse en zelflerende systemen om de prestaties van je business te verbeteren.

 

Digitale transformatie is een bedrijfsbreed proces en biedt geweldige kansen. Ook voor jouw onderneming, dat weet ik zeker.

 

Tijdens een kennismakingsgesprek praat ik graag verder over de mogelijkheden. Zullen we een afspraak maken?

Aernoud Florijn

Sales Director

020 - 421 4636

aernoud@endroit.nl

  • Amazon Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social Icon

© 2020 ENDROiT

Kantoor:

 

Reinaert de Vosstraat 13

1055 CL  AMSTERDAM

 

Telefoon: 020 - 421 4636

E-mail: info@endroit.nl

Voor al je vragen over webapplicatie, webportaal, portalsoftware, app-ontwikkeling, softwareontwikkeling.

Trademark of Florijn Business Solutions