Oribi
top of page
Zoeken
  • maarten52

Samen sterk | voorbeelden van remote software ontwikkelen

Onze beste mensen zijn nu beschikbaar  om aan de slag te gaan tegen een uitgestelde betaling. Of betaling in termijnen.

Microsoft Power Bi

Neem data driven beslissingen op basis van slimme Power BI inzichten.

De beste senior Power BI specialisten zijn door uitgestelde projecten beschikbaar en kunnen via remote snel aan de slag om topkwaliteit inzichten en rapportages te bouwen. Dat zijn vaak tijdrovende klussen. Een uitgelezen kans. We stellen u graag virtueel voor


ENDROiTWebPlatform

Een remote Web Applicatie.

Binnen enkele dagen gereed voor gebruik.

Of we nu een bestaande MS Access applicatie nabouwen, of een tool waarmee u remote kunt werken. Ons development-team kan in enkele dagen een goed werkend platform opleveren. Denk aan de “online-bestellen-van-eten-site” die een gesloten restaurant bij ons bestelde. Over enkele dagen kunnen we dit realiseren en kan de business weer door!


Microsoft Access

MS Access onderhoud of nieuwe ontwikkeling

We kennen de Access databases waarbij het groot onderhoud steeds weer vooruitgeschoven wordt. Ook hier hebben we NU de beste programmeurs beschikbaar die uiteraard net zo makkelijk remote een Access applicatie ontwikkelen, of doorontwikkelen. Over een paar weken draait dan alles als een zonnetje.Onze mannen staan klaar om deze tijd optimaal te benutten met een interessante betaalafspraak. Belt u ons om te kijken wat mogelijk is? Dat kan met Martijn Wijnen of met ondergetekende op 020-6254 254.

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page