Oribi
top of page
Screen Shot 2018-12-21 at 19.14.48.png
Case-Study2_0003_Shape-1.png

oranjeverenigingen.nl

Product

Online database en AWS managed hosting

Project

Evenementen portaal

Branche

Recreatie 

Case-Study2_0001_Shape-4.png
Case-Study2_0000_Shape-5.png

Verzoek

Het organiseren van een evenement is een bijzonder complex project waarbij honderden vrijwilligers worden betrokken. Met jarenlange ervaring weet het bestuur van deze Oranjevereniging hoe het kunstje moet worden geflikt. En om te voorzien in continuïteit zochten ze een partij die het proces van het organiseren van een evenement kon weergeven in een applicatie en database. Met natuurlijk alle internet en technische middelen die thans voorhanden zijn.

Oplossing

Samen met een key-user is een volledig prototype in Axure opgezet en voorgelegd aan het bestuur. Het goedgekeurde prototype is geïmplementeerd op het ENDROiT webportaal zodat alle medewerkers en vrijwilligers op het online platform met elkaar kunnen communiceren en worden aangestuurd. Met binnenkomende post-registratie, facturering en sponsor management. Met Google maps kunnen wegafzettingen, straten en kraampjes worden weergegeven en online worden gedeeld. Ben je ook lid van een Oranjevereniging of organiseer je ook evenementen met veel vrijwilligers en medewerkers? Wij brengen je graag in contact met de personen waarvoor en waarmee we deze applicatie hebben ontworpen. Ze kunnen je informeren over de mogelijkheden om ook gebruik te maken van deze applicatie.

Ben jij al klaar voor

de toekomst?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?

Aernoud_Florijn.png
Aernoud Florijn
bottom of page