Oranjevereniging Katwijk

oranjeverenigingen.nl

Product

Online database en AWS managed hosting

Project

Evenementen portaal

Branche

Recreatie 

Verzoek

Het organiseren van een evenement is een bijzonder complex project waarbij honderden vrijwilligers worden betrokken. Met jarenlange ervaring weet het bestuur van deze Oranjevereniging hoe het kunstje moet worden geflikt. En om te voorzien in continuïteit zochten ze een partij die het proces van het organiseren van een evenement kon weergeven in een applicatie en database. Met natuurlijk alle internet en technische middelen die thans voorhanden zijn.

Oplossing

Samen met een key-user is een volledig prototype in Axure opgezet en voorgelegd aan het bestuur. Het goedgekeurde prototype is geïmplementeerd op het ENDROiT webportaal zodat alle medewerkers en vrijwilligers op het online platform met elkaar kunnen communiceren en worden aangestuurd. Met binnenkomende post-registratie, facturering en sponsor management. Met Google maps kunnen wegafzettingen, straten en kraampjes worden weergegeven en online worden gedeeld. Ben je ook lid van een Oranjevereniging of organiseer je ook evenementen met veel vrijwilligers en medewerkers? Wij brengen je graag in contact met de personen waarvoor en waarmee we deze applicatie hebben ontworpen. Ze kunnen je informeren over de mogelijkheden om ook gebruik te maken van deze applicatie.

Vrijblijvend sparren met Aernoud?

Het is belangrijk dat bedrijven profiteren van opkomende technologieplatforms zoals mobiel, de cloud, nieuwe ontwikkeltools, bigdata-analyse en zelflerende systemen om de prestaties van je business te verbeteren.

 

Digitale transformatie is een bedrijfsbreed proces en biedt geweldige kansen. Ook voor jouw onderneming, dat weet ik zeker.

 

Tijdens een kennismakingsgesprek praat ik graag verder over de mogelijkheden. Zullen we een afspraak maken?

Aernoud Florijn

Sales Director

020 - 421 4636

aernoud@endroit.nl

  • Amazon Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social Icon

© 2020 ENDROiT

Kantoor:

 

Reinaert de Vosstraat 13

1055 CL  AMSTERDAM

 

Telefoon: 020 - 421 4636

E-mail: info@endroit.nl

Voor al je vragen over webapplicatie, webportaal, portalsoftware, app-ontwikkeling, softwareontwikkeling.

Trademark of Florijn Business Solutions