Oribi
top of page

WEB DEVELOPMENT

Maatwerk voor specifieke bedrijfsprocessen

Software op maat

Je ziet de door ons ontwikkelde software vaak in combinatie met standaardsoftware. Het maatwerk vult de standaardsoftware dan aan of vervangt delen daarvan met maatwerk. 

Met de huidige moderne methoden zoals modellering en prototyping en DevOps software ontwikkeling in de Cloud zijn de tijd en kosten lang niet meer zo hoog als 10 jaar geleden.

De software wordt in eigendom verkregen. Men kan er mee doen wat men wenst. Ook weer doorverkopen of als SaaS exploiteren.

Géén extra kosten bij toevoegen van gebruikers of aanmaken meerdere administraties, omgevingen of databases.

Bij het maatwerk kan toegang worden gegeven aan klanten en leveranciers zodat vanuit één database kan worden gewerkt. Dit kan een bedrijfsproces flink meer efficient maken. Bij standaardsoftware is dit meestal niet mogelijk of tegen hoge extra kosten.

endroit icon.png
Autorisatie

Voordelen van het werken met ENDROiT

Mogelijkheden tot het veilig inloggen met bijvoorbeeld Facebook, LinkedIn en natuurlijk gewoon e-mail. Zowel voor uw medewerkers maar ook uw klanten of leveranciers kunnen aparte rollen aangemaakt worden; Zo kunt u zelf bepalen wie er tot welke informatie toegang heeft. U deelt bijvoorbeeld bepaalde planningen (maatwerk) met alleen degene die daartoe autorisatie heeft. 

endroit icon.png
Logging

Voordelen van het werken met ENDROiT

endroit icon.png

Alle handelingen in het platform door gebruikers wordt tot op veldniveau gelogd door het systeem. Goed om te weten waar en wanneer en door wie bepaalde data toegevoegd, gewijzigd of aangepast worden.

Krachtige en responsive user interface

Voordelen van het werken met ENDROiT

In de lijsten kan worden gefilterd, gesorteerd en gezocht. Filters en sorteringen kunnen ook per gebruiker worden opgeslagen. Controle bij het invoeren van gegevens op bijvoorbeeld juiste email, getallen of vooraf ingestelde waardes. Door het responsieve ontwerp is het portaal in bijna alle gevallen ook geschikt voor tablet en smartphone.


Integratie met Google Maps voor het opzoeken van adressen (gedeeltelijk intypen geeft een suggestie van bestaande en juiste adressen). Indien gewenst kunnen ook routes, afstanden en reisduur via Google worden weergegeven maar ook het ophalen van gegevens uit bijvoorbeeld de Kamer van Koophandel of vreemde valuta koersen voorkomt zoek- en overtyp werkzaamheden.

endroit icon.png
Rapportage

Voordelen van het werken met ENDROiT

Alle lijsten zijn eenvoudig te exporteren naar Microsoft Excel, Google sheet, CSV, PDF of als text. Zo kunt u eenvoudig analyses maken of gegevens doorgeven aan een externe software voor statistische doeleinden of managementinformatie. Fantastische grafieken en tabellen zijn mogelijk door een integratie met amcharts.com voor visuele weergave van gegevens uit de database, perfect om bijvoorbeeld een dashboard mee in te richten waarmee de webapplicatie opent.

endroit icon.png
Tabelbeheer

Voordelen van het werken met ENDROiT

Zelf omschrijvingen en teksten definiëren voor labels van velden, teksten en dergelijke. Zo kunt u bijvoorbeeld de term ‘projecten’ op ieder moment veranderen in ‘evenementen’ indien dat beter past in de terminologie binnen uw bedrijf. Uiteraard stellen we initieel de door u gewenste omschrijving in

endroit icon.png
Multi-language

Voordelen van het werken met ENDROiT

endroit icon.png

Multi-language, dus in te stellen in een onbeperkt aantal talen, standaard is Nederlands. Deze vertalingen zijn mogelijk voor alle output van het systeem, dus niet alleen de schermen, maar ook email, PDF overzichten en meldingen.

Internal messaging

Voordelen van het werken met ENDROiT

Mogelijkheid tot chat tussen de gebruikers van het Webplatform onderling (inclusief een notificatie via e-mail). Optioneel kunnen alle gebruikers op het platform discussiëren en berichten sturen over de gegevens waarvoor ze (uiteraard minimaal lees-) toegang hebben. Dat werkt uiterst efficiënt omdat de chat altijd beschikbaar blijft binnen de webapplicatie. De interne berichten worden automatisch ter notificatie doorgestuurd per e-mail waardoor er nooit een bericht wordt gemist. 

endroit icon.png
AVG-Proof

Voordelen van het werken met ENDROiT

Het WebPlatform voorziet in alle maatregelen die de wet AVG voorschrijft in het kader van AVG-Proof by design. Een uitgebreide omschrijving staat in hoofdstuk 6 De wet AVG. Onze maatregelen ten aanzien van de toegangsbeveiliging blijven onveranderd waaronder:

  • Database encryptie;

  • Beveiligde verbinding middels https (SSL);

  • Toegangscontrole met password;

  • 2 Factor Authentication (via mobiel, indien gewenst);

  • IP restrictie in te stellen per gebruikersgroep.

endroit icon.png
Integratie met smartphone apps

Voordelen van het werken met ENDROiT

Integratie met smartphone apps zodat bepaalde functies zoals magazijnbeheerder, chauffeurs, meteropnemers, monteurs onderweg etc. die via de smartphone of tablet de gegevens (foto’s video, audio) kunnen ingeven. Deze gegevens worden opgeslagen in de webapplicatie en zijn zichtbaar voor de andere gebruikers (indien gewenst en afhankelijk van de rollen)

endroit icon.png
Eenvoudige koppelingen naar andere software

Voordelen van het werken met ENDROiT

endroit icon.png

Naast standaard functionaliteit kunnen eenvoudig specifieke databases en applicaties worden toegevoegd. Het Database Platform heeft standaard interfaces die met ieder extern systeem of programma automatisch gegevens uitwisselen

Veilige hosting op Amazon servers

Voordelen van het werken met ENDROiT

Onbeperkte schaalbaarheid van diskruimte, verkeer en performance zonder eigen hardware-investering. Het ENDROiT WebPlatform slaat voor veel ondernemers gevoelige informatie op. Daarom doen we er alles aan om uw data op de allerbeste manier te beveiligen. Onze servers staan in het hoogwaardige netwerk van Amazon Web Services (AWS), de Rolls Royce onder webhosting partijen, waarmee de kwaliteit, beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie en systemen is gewaarborgd. We maken o.a. gebruik van goede firewalls en het netwerkverkeer wordt zorgvuldig gemonitord door AWS. 

endroit icon.png
Heldere support- en onderhoudsafspraken

Voordelen van het werken met ENDROiT

Shape 13.png

Als het webplatform inclusief maatwerk-software klaar is en live wordt gezet staan we tot uw beschikking via een support en onderhoudscontract. Daarover alles in de bijlage SLA.

Bescherming van data en beveiliging

Voordelen van het werken met ENDROiT

Het ENDROiT WebPlatform slaat voor veel ondernemers gevoelige informatie op. Daarom doen we er alles aan om uw data op de allerbeste manier te beveiligen. Onze servers staan in een hoogwaardig netwerk van Amazon waarvan de kwaliteit, beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie en systemen is gewaarborgd. Natuurlijk maken we ook gebruik van een goede firewall en wordt het netwerkverkeer zorgvuldig bewaakt.

Alleen beveiligde SSL verbindingen
Alle verbindingen gaan via een beveiligde SSL verbinding. Deze SSL verbinding zorgt voor de versleuteling van gegevens, een techniek die ook voor het internetbankieren wordt gebruikt.

Toegangsbeheer naar data en wachtwoord hashing
Zoals eerder aangegeven kunt u door het definiëren van rollen gebruikers op specifieke onderdelen toegang geven, zodat ze geen inzicht krijgen in gegevens waarvan u dat niet wilt. Natuurlijk worden de wachtwoorden van gebruikers veilig opgeslagen, met gebruik van zogenaamde hashing algoritmes. Dit zijn algoritmes waarbij het wachtwoord encrypted wordt opgeslagen en het niet mogelijk is het wachtwoord terug te halen uit de encryptie-waarde. Wel andersom zodat het systeem wel kan checken dat het juiste wachtwoord is opgegeven.

Dagelijkse backups
Om te zorgen dat er geen enkele manier data verloren kan gaan, maken we iedere dag een volledige backup van alle data. Deze backup wordt weggeschreven naar een datacenter op een externe locatie.

 

Geen verloren data bij een onverhoopte computercrash
Uw gegevens worden niet op uw computer of een server op kantoor-, maar online opgeslagen. Ook als onverhoopt uw computer crasht blijven de gegevens beschikbaar. Daarnaast hoeven er geen software-updates van MS Access of Excel meer plaats te vinden op uw computer of server omdat het platform werkt in de cloud via een webbrowser op uw PC, smartphone of tablet. 

Eigen server of toegang via eigen VPN ook mogelijk
Het platform draait in principe op een server in de ‘cloud’ maar dat kan net zo goed een server op uw kantoor of bij uw ICT leverancier zijn. Vervolgens kan de toegang via VPN worden afgeschermd. Vooral praktisch in een situatie waarbij uw data het pand niet mag verlaten, of u geen risico kunt lopen als onverhoopt de internetverbinding wegvalt. 

Het is mogelijk (delen van) de backend af te sluiten of juist toe te laten voor een specifieke range van IP adressen. Hierdoor is het mogelijk dat bepaalde gevoelige gegevens uitsluitend op kantoor- of via het kantoornetwerk kunnen worden benaderd. Deze beveiliging is optioneel.
 

Brochure

Download onze brochure 

Voor alle informatie over het WebPlatform hebben wij een prachtige brochure gemaakt. Hier in kun je alles lezen over onze manier van werken, wat de mogelijkheden zijn van ons WebPlatform en welke voordelen dit voor jou en jouw bedrijf heeft. 

Schermafbeelding 2020-03-11 om 16.13.14.
bottom of page