Oribi
top of page

WEB DEVELOPMENT

AWS Consultancy

Ons platform runnen wij op AWS, Amazon Web Services. En dat doen we niet voor niets. AWS heeft vele voordelen. Niet alleen voor ons eigen portal software.

Wij geven advies en begeleiden jouw:

  •  migratie

  • beheer

  • security

  • cost management 

  • en zorgen ervoor dat jij optimaal gebruik kunt maken van alles wat AWS te bieden heeft

Voordelen AWS

endroit icon.png
Dus maatwerk in een standaard softwarepakket?

Voordelen van het werken met ENDROiT

Denk aan offertes, orders, facturen en voorraden. Deze heb je voortaan altijd en overal bij de hand met een actuele inzicht in de stand van zaken. Heldere rapportages en gebruiksvriendelijke schermen. Overal waar internet is kunnen collega’s er meteen mee aan de slag. Vertel ons uw bedrijfsproces en wij maken een op maat gemaakte toepassing op basis van onze bestaande modules. Snel ontwikkeld door ons eigen team en meteen inzetbaar. Wij ontwikkelen software volgens onze SCRUM/Agile 100% first time right methode. Dus ook uitermate geschikt voor Rapid Application Development. Zie hieronder een opsomming van de beschikbare modules en functies in de basissoftware. 

endroit icon.png
Waarom kiezen voor de ENDROiT ERP-modules? 

Voordelen van het werken met ENDROiT

Eigen look en feel

specifieke voor uw organisatie ontwikkelde velden en schermen,

 

Portaalfunctie ingebouwd

de mogelijkheid om klanten, leveranciers en medewerkers een eigen inlog te geven, met: 

 

Toegangscontrole tot veldniveau

het zelf eenvoudig kunnen instellen van de toegang per gebruiker per scherm en/of veld. Hierdoor blijft u in ‘control’ wie wat ziet of mag aanpassen,


Veel belangrijke webportaal basisfuncties 

ENDROiT ERP Modulair komt inclusief alle basisfuncties van de laatste versie van ons ENDROiT WebPlatform. Denk aan beveiliging, backup, talen, logfiles, mailfunctie, GDRP functies, rapportage (inclusief Business Intelligence) en standaard chat bij alle processen die is gelinkt aan email, 

 

Uitgebreid instellingenmenu

veel algemene settings waarmee je zelf zaken in het portaal kan aanpassen zoals, kleuren, gedrag, vaste instellingen (bedrijfsgegevens, mailadressen etc). 

endroit icon.png
Laten we inzoomen op de belangrijkste Business Functies

Voordelen van het werken met ENDROiT

Offertes

In deze module kunnen er aan de hand van vooraf bepaalde artikelen offertes gemaakt worden. Naast de mogelijkheid om artikelen te selecteren is het ook mogelijk om in de offerte vrij te typen om maatwerk aan uw klanten aan te kunnen bieden. Wanneer de offerte opgesteld is in het portaal, dan kunt u deze direct sturen naar uw klanten vanuit het portaal.

 

Orders

Nadat de klant de verstuurde offerte geaccepteerd heeft, kan deze direct omgezet worden naar een order(bevestiging). In deze order kunnen (op soortgelijke wijze als de offerte) laatste wijzigingen aangebracht worden voordat de opdracht daadwerkelijk uitgevoerd wordt.

 

Facturatie

Vervolgens kan de order omgezet worden naar een factuur, welke vanuit het portaal verstuurd kunnen worden naar klanten.

 

Voorraadbeheer

Aan de hand van de verkopen, orders en inkopen wordt de actuele voorraad gepresenteerd. Dit zorgt er dus voor dat u altijd een representatief overzicht van de voorraad heeft. Ook op meerdere locaties. En de software is op die locaties weer te gebruiken voor maximale efficiëntie tussen de locaties onderling. 

 

Inkopen

Vanuit het portaal kan er direct een aanvraag verstuurd worden naar uw leveranciers.

 

CRM

In het portaal worden relaties toegevoegd waaruit vervolgens documenten (facturen, orders, offertes, inkoopverzoeken) gestuurd kunnen worden. 

endroit icon.png
De losse modules uitgelegd

Voordelen van het werken met ENDROiT

ERP Maarten.png

Zelf omschrijvingen en teksten definiëren voor labels van velden, teksten en dergelijke. Zo kunt u bijvoorbeeld de term ‘projecten’ op ieder moment veranderen in ‘evenementen’ indien dat beter past in de terminologie binnen uw bedrijf. Uiteraard stellen we initieel de door u gewenste omschrijving in

Brochure

Download de ENDROiT WebPlatform brochure 

Voor alle informatie over het WebPlatform hebben wij een prachtige brochure gemaakt. Hier in kun je alles lezen over onze manier van werken, wat de mogelijkheden zijn van ons WebPlatform en welke voordelen dit voor jou en jouw bedrijf heeft. 

Schermafbeelding 2020-03-11 om 16.13.14.
Ben jij klaar voor de toekomst?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor jouw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met jou over. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?

Martijn rond groot.png
bottom of page