Oribi
top of page
Screen Shot 2019-01-29 at 06.49.45.png
Case-Study2_0003_Shape-1.png

hhnk.nl

Product

Issue database

Project

Online database

Branche

Overheid

Case-Study2_0001_Shape-4.png
Case-Study2_0000_Shape-5.png

Verzoek

Met grote uitdagingen op het gebied van milieu en watervoorziening is het moeilijk laveren op de vaart van politiek en maatschappij. En of dat al niet complex genoeg is moeten de resources binnen de organisatie ook nog efficiënt worden gemanaged. Men vroeg zich af of de IT een handje kon helpen. Een innovatieve projectleider zag mogelijkheden en is met ons gaan sparren.

Oplossing

Uit dit sparringsproces kwam een blueprint voor een ‘Issue-base’. In deze online ‘base’ worden actuele problemen opgeslagen en met elkaar in relatie gebracht. Vervolgens worden er ‘stakeholders’ aan toegekend die met elkaar over dit onderwerp communiceren. De analyse wordt gecomplementeerd door alle communicatie op Social media omtrent deze onderwerpen op te vangen en per probleemgebied weer te geven.

Ben jij al klaar voor

de toekomst?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?

Aernoud_Florijn.png
Aernoud Florijn
bottom of page