griffioenwassenaar.nl

Product

Webportaal en AWS managed hosting

Project

Inventarisatiemanagement tool 

Branche

Groothandel in bloemen en planten

Verzoek

De uitdaging van Griffioen is het matchen van vraag en aanbod terwijl beide grillig en onvoorspelbaar zijn: De hele handel naar de tuincentra vindt plaats in slechts een paar weken in het voorjaar. Wanneer deze weken plaatsvinden is niet te voorspellen. Dit ligt aan het weer en vakanties. Anderzijds is de handelswaar levend materiaal waarvan de verkoopbaarheid per dag verschilt afhankelijk van het weer en de condities van de planten. De klanten dienen real-time inzicht te hebben in het aanbod zodat men weet wat te bestellen. Thans lopen de keurmeesters vanaf s ochtends vroeg over de velden en noteren de wijzigingen op papier. Vervolgens wordt de voorraad vanaf het papier ingegeven het voorraadsysteem. Dit moet sneller.

Oplossing

De keurmeesters lopen over de velden met een iPad waarop de structuur van de velden met planten visueel is weergegeven. Via touchscreen kan de staat van de voorraad eenvoudig worden ingegeven. De iPad staat in directe verbinding met een cloud-database zodat iedereen, ook klanten, online real-time inzicht hebben in de beschikbare voorraad en hun bestellingen kunnen plaatsen.

Griffioen Wassenaar

Vrijblijvend sparren met Aernoud?

Het is belangrijk dat bedrijven profiteren van opkomende technologieplatforms zoals mobiel, de cloud, nieuwe ontwikkeltools, bigdata-analyse en zelflerende systemen om de prestaties van je business te verbeteren.

 

Digitale transformatie is een bedrijfsbreed proces en biedt geweldige kansen. Ook voor jouw onderneming, dat weet ik zeker.

 

Tijdens een kennismakingsgesprek praat ik graag verder over de mogelijkheden. Zullen we een afspraak maken?

Aernoud Florijn

Sales Director

020 - 421 4636

aernoud@endroit.nl

  • Amazon Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social Icon

© 2020 ENDROiT

Kantoor:

 

Reinaert de Vosstraat 13

1055 CL  AMSTERDAM

 

Telefoon: 020 - 421 4636

E-mail: info@endroit.nl

Voor al je vragen over webapplicatie, webportaal, portalsoftware, app-ontwikkeling, softwareontwikkeling.

Trademark of Florijn Business Solutions