Oribi
top of page
Screen Shot 2018-12-26 at 10.34.08.png
Case-Study2_0003_Shape-1.png

griffioenwassenaar.nl

Product

Webportaal en AWS managed hosting

Project

Inventarisatiemanagement tool 

Branche

Groothandel in bloemen en planten

Case-Study2_0001_Shape-4.png
Case-Study2_0000_Shape-5.png

Verzoek

De uitdaging van Griffioen is het matchen van vraag en aanbod terwijl beide grillig en onvoorspelbaar zijn: De hele handel naar de tuincentra vindt plaats in slechts een paar weken in het voorjaar. Wanneer deze weken plaatsvinden is niet te voorspellen. Dit ligt aan het weer en vakanties. Anderzijds is de handelswaar levend materiaal waarvan de verkoopbaarheid per dag verschilt afhankelijk van het weer en de condities van de planten. De klanten dienen real-time inzicht te hebben in het aanbod zodat men weet wat te bestellen. Thans lopen de keurmeesters vanaf s ochtends vroeg over de velden en noteren de wijzigingen op papier. Vervolgens wordt de voorraad vanaf het papier ingegeven het voorraadsysteem. Dit moet sneller.

Oplossing

De keurmeesters lopen over de velden met een iPad waarop de structuur van de velden met planten visueel is weergegeven. Via touchscreen kan de staat van de voorraad eenvoudig worden ingegeven. De iPad staat in directe verbinding met een cloud-database zodat iedereen, ook klanten, online real-time inzicht hebben in de beschikbare voorraad en hun bestellingen kunnen plaatsen.

Ben jij al klaar voor

de toekomst?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?

Aernoud_Florijn.png
Aernoud Florijn
bottom of page