Oribi

cpa-services.nl

Product

Klantenportaal en AWS managed hosting

Project

Voortgang werkzaamheden online zichtbaar voor klanten

Branche

Overige IT-dienstverlening

Verzoek

CP&A wilt de interne processen inzichtelijk maken voor klanten, leveranciers en medewerkers. Real-time inzien van de status van bestellingen, facturen en rapportages staan hierbij centraal. Met duizenden en duizenden objecten te beheren in de straten van Nederland wenste deze vooruitstrevende onderneming haar klanten beter te informeren over de werkzaamheden en overbezet e-mail verkeer te beperken.

Oplossing

ENDROiT heeft samen met CP&A Services het werkproces geanalyseerd en op basis van een key-user-met-inzicht een dashboard gemaakt waarop klanten direct de voortgang van het onderhoud aan hun buiten-reclames kunnen inzien en werkzaamheden kunnen goedkeuren of inschieten. Inclusief beeldmateriaal en koppeling met field-service provider Emixis.

Bekijk één van onze klanten die je voorging met een Access2Web® Applicatie in deze videoreferral:

Ben jij al klaar voor

de toekomst?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?

Aernoud Florijn
ENDRoIT_logo.png

ENDROiT App & Web Development

Reinaert de Vosstraat 13

1055 CL  AMSTERDAM

 

Telefoon: 020 421 4636

E-mail: info@endroit.nl

  • Amazon Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social Icon

© 2020 ENDROiT