Oribi
top of page
Shape 3.png

Webportaal

Een Webportaal van ENDROiT is inzichtelijk, efficient, minder arbeidsintensief en gebruikersvriendelijk. Het biedt niet alleen jou maar ook je klanten en collega's de mogelijkheid om zelfstandig handelingen te verrichten. 

 

Het Webportaal is modulair opgebouwd. Steeds meer bedrijven kiezen voor het gemak van een Webportaal voor afgeschermde informatie die alleen gedeeld wordt tussen het bedrijf en de stakeholders. Het portaal kan aangesloten worden op bestaande en op maat gemaakte software en applicatie.

ENDROiT is al 20 jaar de marktleider in Nederland en heeft verschillende grote en kleine projecten gerealiseerd. Wij zijn zeer deskundig en helder in Web en App Development. Vertel ons wat je nodig hebt en wij realiseren dit op een korte termijn.

Een lijst van tientallen zeer tevreden opdrachtgevers werken dagelijks met onze oplossingen. Neem vrijblijvend contact met ons op en neem een kijkje in het portfolio van ENDROiT.

Vrijblijvend een webportaal laten inschatten?

Een webportaal laten realiseren door ENDROiT kan erg aantrekkelijk zijn. Daarom bieden we je een gratis Skype-sessie aan waarin we jouw doelstellingen en de vervolgstappen bespreken. Vul onderstaande gegevens in en maak direct een afspraak.

Aernoud_Florijn.png

Aernoud Florijn

Sales Director

020 - 421 4636

aernoud@endroit.nl

Bedankt voor de inzending!

bottom of page