Oribi
top of page
Screen Shot 2018-12-21 at 19.14.38.png
Case-Study2_0003_Shape-1.png

bgwadvies.nl

Product

Online database

Project

Online database en AWS managed hosting

Branche

Adviesbureau voor binnenmilieu

Case-Study2_0001_Shape-4.png
Case-Study2_0000_Shape-5.png

Aanvraag

Een gebouw is er voor de mensen die erin wonen en werken. Hoe beter de omgeving hoe hoger de werkproductiviteit. Daarom is er in de arbo-wet vastgelegd dat mensen die in een gebouw werken hun beklag kunnen doen over dat gebouw. Deze klachten dienen zorgvuldig te worden geregistreerd en te worden opgevolgd. De klager dient op de hoogte te worden gehouden. Dit gaat moeizaam met e-mail en telefoontjes. Dat moet beter kunnen dacht men bij BGW.

Oplossing

Samen met Ruud en Fennie hebben we een online registratie-systeem ontworpen waarin klachten over het binnenmilieu kunnen worden vastgelegd. Na de vastlegging kunnen actiepunten aan gebouwenbeheerders worden toegekend en wordt de voortgang gerapporteerd aan de klager en gebouwenbeheerder. Ook is er een knowledge base waar een oplossing wordt gesuggereerd op basis van het type klacht. Deze applicatie wordt door BGW Advies intern gebruikt maar ook als SaaS oplossing aan consultants en beheerders van gebouwen aangeboden.

Ben jij al klaar voor

de toekomst?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?

Aernoud_Florijn.png
Aernoud Florijn
bottom of page