BGW Advies Rotterdam

bgwadvies.nl

Product

Online database

Project

Online database en AWS managed hosting

Branche

Adviesbureau voor binnenmilieu

Aanvraag

Een gebouw is er voor de mensen die erin wonen en werken. Hoe beter de omgeving hoe hoger de werkproductiviteit. Daarom is er in de arbo-wet vastgelegd dat mensen die in een gebouw werken hun beklag kunnen doen over dat gebouw. Deze klachten dienen zorgvuldig te worden geregistreerd en te worden opgevolgd. De klager dient op de hoogte te worden gehouden. Dit gaat moeizaam met e-mail en telefoontjes. Dat moet beter kunnen dacht men bij BGW.

Oplossing

Samen met Ruud en Fennie hebben we een online registratie-systeem ontworpen waarin klachten over het binnenmilieu kunnen worden vastgelegd. Na de vastlegging kunnen actiepunten aan gebouwenbeheerders worden toegekend en wordt de voortgang gerapporteerd aan de klager en gebouwenbeheerder. Ook is er een knowledge base waar een oplossing wordt gesuggereerd op basis van het type klacht. Deze applicatie wordt door BGW Advies intern gebruikt maar ook als SaaS oplossing aan consultants en beheerders van gebouwen aangeboden.

Vrijblijvend sparren met Aernoud?

Het is belangrijk dat bedrijven profiteren van opkomende technologieplatforms zoals mobiel, de cloud, nieuwe ontwikkeltools, bigdata-analyse en zelflerende systemen om de prestaties van je business te verbeteren.

 

Digitale transformatie is een bedrijfsbreed proces en biedt geweldige kansen. Ook voor jouw onderneming, dat weet ik zeker.

 

Tijdens een kennismakingsgesprek praat ik graag verder over de mogelijkheden. Zullen we een afspraak maken?

Aernoud Florijn

Sales Director

020 - 421 4636

aernoud@endroit.nl

  • Amazon Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social Icon

© 2020 ENDROiT

Kantoor:

 

Reinaert de Vosstraat 13

1055 CL  AMSTERDAM

 

Telefoon: 020 - 421 4636

E-mail: info@endroit.nl

Voor al je vragen over webapplicatie, webportaal, portalsoftware, app-ontwikkeling, softwareontwikkeling.

Trademark of Florijn Business Solutions