AWS DevOps

Een AWS Cloud platform betekent voor je bedrijf een solide stap verder zetten en meegaan met de nieuwste technologieën van Amazon Web Services (AWS). 

 

AWS is het meest vooruitstrevende Cloud platform ter wereld. Bedrijven als Philips, Netflix en de Rabobank vertrouwen volledig op dit solide en schaalbare platform voor hun ICT-infrastructuur. Met de innovatieve technieken van AWS ontwikkelen we webapplicaties voor bedrijven. Dit betekent dat je bedrijf de komende jaren een strategisch en technisch voordeel kan hebben ten opzichte van je concurrenten.

Wij ontwikkelen al jaren webapplicaties en webportalen op de AWS Cloud platform en doen dat op DevOps wijze. Wijzigingen worden beetje bij beetje direct online gezet op basis van Scrum. Vergeet 'grote versie' - wijzigingen. Maatwerk ontwikkeling bij ENDROiT is snel, gunstig en betrouwbaar.

 

Ga serverless en zet een streep door systeembeheer en ICT-kosten. Of gebruik de revolutionaire Lambda functie voor oneindige server capaciteit op ieder moment. Ga voor onbeperkte opslag en net zo belangrijk: betaal alleen voor gebruik. Géén vaste kosten van een server die zo groot moet zijn als het maximale gebruik van je applicatie. 

 

Gebruik innovatieve toepassingen zoals Alexis, spraakherkenning, text-to-speak en vice versa. Integreer mobiele toepassingen en video of chat-diensten. Gebruik dezelfde beveiliging die bij de banken worden toegepast en geniet van de altijd en overal snelle beschikbaarheid.

 

Neem contact met ons op als je je webapplicatie, portaal of database op het revolutionaire AWS Cloud platform wenst te ontwikkelen. Wij weten alles van de mogelijkheden van dit magische platform. Ook voor systeembeheer of advisering op het gebied van AWS Cloud platform kun je bij ons terecht.

Vrijblijvend een AWS Cloud architectuur laten inschatten?

Een AWS Cloud architectuur laten realiseren door ENDROiT kan erg aantrekkelijk zijn. Daarom bieden we je een gratis Skype-sessie aan waarin we jouw doelstellingen en de vervolgstappen bespreken. Vul onderstaande gegevens in en maak direct een afspraak.

Aernoud Florijn

Sales Director

020 - 4214636

aernoud@endroit.nl

  • Amazon Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social Icon

© 2020 ENDROiT

Kantoor:

 

Reinaert de Vosstraat 13

1055 CL  AMSTERDAM

 

Telefoon: 020 - 421 4636

E-mail: info@endroit.nl

Voor al je vragen over webapplicatie, webportaal, portalsoftware, app-ontwikkeling, softwareontwikkeling.

Trademark of Florijn Business Solutions