Oribi
top of page

APPLICATIEMANAGEMENT

Applicatiemanagement

Succesvol samenwerken,

ook op de lange termijn

U verder helpen met een krachtige online ICT-oplossing betekent uiteraard ook aandacht voor de beschikbaarheid, werking en veiligheid van uw webapplicatie na oplevering. We bieden u dus ook graag de zekerheid die u nodig heeft over de continuïteit van uw bedrijfskritische applicatie.

 

Met Applicatiemanagement gaan we verder dan alleen het monitoren van de uptime. Zo maken we samen jaarlijks een Onderhoudsplan om uw websysteem in topconditie te houden en staan we 24/7 voor u klaar.

Borman.jpg

“ENDROiT snapt als geen ander hoe er moet worden gereageerd op kritische momenten en denkt proactief mee in de toekomst van mijn webapplicatie, die inmiddels meer dan 5 jaar perfect wordt onderhouden.”

SASKIA BORMAN DEN HELDER SUPPORT SERVICES

Shape 5.png
De mogelijkheden van Applicatiemanagement

Applicatiemanagement is een onmisbare dienst voor bedrijven en organisaties met een bedrijfskritische webapplicatie. Zo’n applicatie moet immers goed onderhouden worden. Dit vraagt een kritische blik, voortdurende aandacht en een uitgekiende technische strategie

Shape 8.png
De mogelijkheden van Applicatiemanagement

Afhankelijk van de omvang en het gebruik van uw website biedt Way2Web een hostingpakket op maat.

Om optimale controle, onderhoud en gebruik te garanderen vindt hosting plaats in eigen beheer. We hebben daarvoor een uitgebreid en indrukwekkend serverpark, van cloud servers tot load balanced servers. Zo garanderen we beschikbaarheid, snelheid en continuïteit.

 

Alle data wordt versleuteld opgeslagen in een ISO en NEN-gecertificeerd datacenter (ISO9001, ISO27001 en NEN7510).

Ben jij al klaar voor

de toekomst?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?

Aernoud_Florijn.png
Aernoud Florijn
bottom of page