Oribi
top of page
2000px-Amgen.svg.png
Case-Study2_0003_Shape-1.png

amgen.nl

Product

Online database, AWS managed hosting

Project

Online enquêtetool voor een iPad

Branche

Groothandel in farmaceutische producten

Case-Study2_0001_Shape-4.png
Case-Study2_0000_Shape-5.png

Verzoek

Het is niet bij velen bekend, maar het onderzoek dat moet worden gedaan voordat een medicijn op de markt komt is enorm. De kosten ook - en dat terwijl maar een deel van de medicijnen ooit daadwerkelijk op de markt zal komen. Onderdeel van dit onderzoek zijn terugkerende enquêtes bij huis-artsen, specialisten en ziekenhuizen. Omdat deze enquêtes efficiënt moeten gebeuren zocht men een online oplossing met iPads.

Oplossing

Samen met deze geweldige organisatie hebben we een algemene enquête tool ontwikkeld. Per onderzoek kunnen enquêtes worden opgezet. De medewerkers kunnen de enquêtes bij een bezoek vanaf de iPad afnemen en de antwoorden opslaan. De gegevens worden geanonimiseerd en als big data geanalyseerd en geïnterpreteerd om de te ontwikkelen medicijnen nog beter te maken.

Ben jij al klaar voor

de toekomst?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?

Aernoud_Florijn.png
Aernoud Florijn
bottom of page