4Freight

4freight.nl

Product

SaaS en AWS managed hosting

Project

Freight Forwarder Offerte tool

Branche

Logistiek

Verzoek

De Freight Forwarder business, geconcentreerd rondom de Rotterdamse haven is van oudsher conservatief. Door toenemende concurrentie is de marge beperkt en is er behoefte aan een verhoging van de efficiency van met name het offerte proces. In een offerte dient de volledige service te worden gepland zonder dat men zeker is dat er een opdracht uit voorkomt.

 

Oplossing

Samen met de specialisten is software ontwikkeld waarin het proces van Freight Forwarding wordt gestructureerd in Cargo, Equipment en Trajecten. Vervolgens worden er regels geprogrammeerd zodat ook minder ervaren medewerkers een offerte kunnen genereren zonder kostbare fouten te maken. Door integratie met Outlook kunnen aanvragen en bijlagen direct worden ge-importeert. Uniek is de automatische aanvraag aan leverancier vrachtvervoerders voor onderdelen van de offerte. De software wordt aangeboden als SaaS en onderhouden en gehost door ENDROiT.

Vrijblijvend sparren met Aernoud?

Het is belangrijk dat bedrijven profiteren van opkomende technologieplatforms zoals mobiel, de cloud, nieuwe ontwikkeltools, bigdata-analyse en zelflerende systemen om de prestaties van je business te verbeteren.

 

Digitale transformatie is een bedrijfsbreed proces en biedt geweldige kansen. Ook voor jouw onderneming, dat weet ik zeker.

 

Tijdens een kennismakingsgesprek praat ik graag verder over de mogelijkheden. Zullen we een afspraak maken?

Aernoud Florijn

Sales Director

020 - 421 4636

aernoud@endroit.nl

  • Amazon Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social Icon

© 2020 ENDROiT

Kantoor:

 

Reinaert de Vosstraat 13

1055 CL  AMSTERDAM

 

Telefoon: 020 - 421 4636

E-mail: info@endroit.nl

Voor al je vragen over webapplicatie, webportaal, portalsoftware, app-ontwikkeling, softwareontwikkeling.

Trademark of Florijn Business Solutions