Oribi

4freight.nl

Product

SaaS en AWS managed hosting

Project

Freight Forwarder Offerte tool

Branche

Logistiek

Verzoek

De Freight Forwarder business, geconcentreerd rondom de Rotterdamse haven is van oudsher conservatief. Door toenemende concurrentie is de marge beperkt en is er behoefte aan een verhoging van de efficiency van met name het offerte proces. In een offerte dient de volledige service te worden gepland zonder dat men zeker is dat er een opdracht uit voorkomt.

 

Oplossing

Samen met de specialisten is software ontwikkeld waarin het proces van Freight Forwarding wordt gestructureerd in Cargo, Equipment en Trajecten. Vervolgens worden er regels geprogrammeerd zodat ook minder ervaren medewerkers een offerte kunnen genereren zonder kostbare fouten te maken. Door integratie met Outlook kunnen aanvragen en bijlagen direct worden ge-importeert. Uniek is de automatische aanvraag aan leverancier vrachtvervoerders voor onderdelen van de offerte. De software wordt aangeboden als SaaS en onderhouden en gehost door ENDROiT.

Ben jij al klaar voor

de toekomst?

De digitale transformatie biedt fantastische nieuwe mogelijkheden en kansen. Ook voor uw onderneming, dat weet ik zeker. Als IT-specialist én ondernemer praat ik daar graag eens met u over verder. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Zullen we een afspraak maken?

Aernoud Florijn
ENDRoIT_logo.png

ENDROiT App & Web Development

Reinaert de Vosstraat 13

1055 CL  AMSTERDAM

 

Telefoon: 020 421 4636

E-mail: info@endroit.nl

  • Amazon Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social Icon

© 2020 ENDROiT