Over ons

Ondernemende software

Bij ENDROiT ben je op de juiste plek om jouw ideeën over software in te zetten. We werken het liefst als ondernemers onder elkaar aan praktische webportalen en innovatieve apps. Daarbij gaan we best ver. We werken niet alleen aan de beste uitwerking van je visie, maar denken ook mee over de exploitatie ervan in SaaS (Software-as-a-Service) oplossingen. Soms gaan we daarbij zelfs zover dat we participeren in SaaS of toegepaste technieken en toepassingen. We zijn een echt softwarebedrijf, dat put uit langdurige partnerships, kruisbestuiving en best practices. 

Blijvend en betrokken

Tijdens onze partnerships voor automatisering leren we het hart en de geheimen van organisaties kennen. We zijn zuinig op die vertrouwensrol. Onze toegevoegde waarde mondt vaak uit in jarenlange samenwerkingen, waarbij we de ontwikkelde software blijven verbeteren, aanpassen en uitbreiden. We nemen je natuurlijk steeds mee in de mogelijkheden van nieuwe technologieën; zo nodig bezoeken we andere bedrijven en branches om samen ervaringen en ideeën uit te wisselen. 

Actief en deskundig

Ons team van gecertificeerde experts – voornamelijk academisch geschoolde ICT’ers, die gemiddeld 10+ jaar en tientallen projecten achter de rug hebben – houdt niet alleen de software van onze klanten voortdurend in de gaten. Deze professionals zijn steeds actief op zoek naar de mooiste oplossingen en mogelijkheden, die zich voordoen door nieuwe technologieën. Veel klanten vertrouwen dus ook de support, hosting en onderhoud aan ons toe. 

Passie voor AWS

Een derde van alle grote bedrijven en applicaties, van Netflix tot de Rabobank, vertrouwt op het AWS Cloud Platform van Amazon. Ook wij zijn bezeten van hun innovaties. AWS (Amazon Web Services) behoort niet voor niets tot het ‘magic quadrant’ van Cloudleveranciers, ver voor Microsoft’s Azure en Google Cloud. We passen graag de beste oplossingen toe, met handige koppelingen, lossen beperkingen van standaardsoftware op en voegen nieuwe toepassingen toe. Want jij wilt toch je concurrenten voorblijven met je applicaties en klantportalen?

 
  • Amazon Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social Icon

© 2020 ENDROiT

Kantoor:

 

Reinaert de Vosstraat 13

1055 CL  AMSTERDAM

 

Telefoon: 020 - 421 4636

E-mail: info@endroit.nl

Voor al je vragen over webapplicatie, webportaal, portalsoftware, app-ontwikkeling, softwareontwikkeling.

Trademark of Florijn Business Solutions