excel-to-web-app

Uw Excel-sheet ook veilig gebruiken in de Cloud?

Wij integreren uw Excel sheet(s), hoe complex ook, in een volwaardige web-applicatie met database. Verkrijg de veiligheid, schaalbaarheid en bereikbaarheid van de cloud met de functionaliteit van uw Excel sheet. ​ Een Excel-to-web integratie kan op twee manieren: na-programmeren van de Excel sheet(s) in een web applicatie. De Excel wordt dan vervangen en niet meer[…]

Built-your business around your customers

supply

Organisaties gebruiken verschillende systemen. Daardoor dienen klanten contact veelal door verschillende personen of afdelingen te worden afgehandeld.

Bijvoorbeeld: Verkoop (offertes, contracten), Financiele administratie (fakturen en betalingen), Service & Support (de verkoop orders of de te leveren dienst) of gewoon voorraad- of andere informatie.

lees verder

6 Redenen om uw Access-applicatie om te bouwen Web-applicatie

access-to-web

Access-applicaties zijn nuttige programma’s binnen uw organisatie met vaak een informele status van eigen programmeerwerk door eindgebruikers al dan niet samen met een professionele Microsoft Access programmeur.

In het huidige cloud-tijdperk waarin veel bedrijven overstappen op Office365 op een externe (Microsoft) server,  is het voortbestaan van deze handige MS Access databases niet meer zo vanzelfsprekend.

Hieronder 6 redenen om een webapplicatie te overwegen in plaats van Microsoft Access:

lees verder

Recent ENDROiT project: de Expediteur Offerte Tool

1200-400 Logfret

Een goede deal begint bij een goed gemaakte offerte. Dat is bijvoorbeeld voor de meubelbranche kip en klaar met een offerte voor een tafel en stoel. Voor expediteurs zijn offertes letterlijk het andere eind van de wereld vanwege de enorme complexiteit. Zo is er kennis nodig van bijvoorbeeld INCO termen, maar ook voorwaarden en regelgeving per land, -havens en verschillende soorten transport. De inkoopprijzen wisselen continu, er zijn alternatieve routes en de expediteur heeft te maken met vreemde valuta verliezen. Het is een tijdrovende klus.

lees verder

Business Intelligence het toverwoord in deze tijd van data.

Business Intelligence

 

Business Intelligence oftewel BI, het toverwoord in 2016. Maar… Wat kun je er mee? Toepassingen van ons web-portaal bij klanten betreffen offertes, verkopen, contracten, aanmeldingen, overige zaken en getallen die voor uw bedrijf van belang zijn. Omdat deze zaken toch in ons web-portaal worden opgeslagen kunnen totalen, standen en scores eenvoudig binnen het portaal worden weergegeven. lees verder